sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Broilerin sisäfileitä ja vuohenjuustoa avokadorisoton kera


Sunnuntailounaaksi valmistin broilerin sisäfileitä vuohenjuuston kera. Lisukkeeksi tein avokadorisottoa ja salaattia. Jälkkäriksi tein porkkanakakkua, josta laitan eri postauksen ohjeineen tämän jälkeen. Tämä kokonaisuus on ehdottomasti yksi suosikeistani.

Salaatin ohje löytyy täältä. Avokadorisoton ohje puolestaan löytyy täältä.

Broilerin sisäfileet vuohenjuuston kera

10-12 ohutta broilerin sisäfilettä
suolaa
mustapippuri
rypsiöljyä paistamiseen

180 g vuohenjuustoa
viikunaglazeeta koristeluun

Mausta fileet ja paista ne kauniin ruskeiksi pannulla. Viipaloi juusto yhtä moneen siivuun ja paista vuohenjuustopalat pannulla. Nostele ne sitten kanapalojen päälle ja koristele glazeella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti