maanantai 23. huhtikuuta 2018

Kasvis-kana-avokado-salaatti


Tämä herkullinen kasvis-kana-avokadosalaatti vesimelonilla ja hunajamelonilla höystettynä on yksi suosikkiaterioistani. Siinä on kaikkea sopivasti ja se on riittävän ruokaisa. Ja mikä parasta salaattiannos maistuu todella hyvältä.

Kasvis-kana-avokado-salaatti

10 kpl kanan sisäfileitä

Marinadi

Rypsiöljyä
Sweet chili -kastiketta
sitruunamehua
soijaa
suolaa
mustapippuria

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Laita kanapalat uunivuoassa olevaan paistopussiin ja lisää kaikki marinadin ainekset joukkoon. Sulje pussi ja paista kanapaloja 30-35 minuuttia.

Nippu vihreää parsaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä
avokadoja
salaatti
hunaja- ja vesimelonia
2 lehtikaalin lehteä silputtuna
noin 1,5 dl keitettyä superriisiä

Laita lautasille tai isoon tarjoiluastiaan huuhdeltu salaatti, puolitetut avokadot sekä melonin palaset. Kuori parsan varret ja asettele uuninpellille. Ripottele päälle suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä. Grillaa parsaa grillivastuksen alla noin 5-6 minuuttia. Lisää parsa lautasille tai tarjoiluastiaan. Lämmitä pannulla öljyssä kevyesti lehtikaalisilppu ja keitetty superriisi. Nostele sekoitus avokadopuoliskojen päälle. Lisää lopuksi paistetut kanapalaset salaattiin.





Nam, nam 😋! Tätä tehdään pian uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti