maanantai 4. maaliskuuta 2019

Jättikatkarapuja, avokadoa ja mangoa pastan kera


Tässä yksi arki-illan pelastaja, kun pitäisi saada hyvää ruokaa ja tietysti mahdollisimman pikaisesti.

Jättikatkarapuja, avokadoa ja mangoa pastan kera

Pussi jättikatkarapuja
1 mango
2 avokadoa
punainen chili pilkottuna
3 valkosipulin kynttä murskattuna
1 banaanisalottisipuli silputtuna
basilikaa
lehtipersiljaa
yrttisuolaa
mustapippuria
loraus rypsiöljyä paistamiseen

esim. tuorepastaa

Sulata katkaravut ja kuumenna pikaisesti. Lisää joukkoon muut ainekset. Keitä tuorepasta. Tee seuralaiseksi hedelmäinen salaatti ja tarjolle tummaa ciabattaa.


 Tämän herkkuruuan valmistamiseen ei kovin kauan mene.



 Ja jälkkäriksi teen kanssa pala belgialaista suklaata, jossa kaakaopitoisuus 85 %. Tässä uusi suosikkini.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti