lauantai 10. elokuuta 2019

Kesäkurpitsarieskat


Pirkasta löysin kesäkurpitsarieskaohjeen. Innostuin kokeilemaan sitä ja taisi jäädä tällä erää yhteen kertaan, kun ruokakriitiikkoni eivät oikein innostuneet tästä kokeilusta. No, pistän reseptin varuilta kuitenkin tänne talteen, sillä ohjettahan voisi hitusen muunnella, josko siitä sitten tykättäisiin 😏.

Kesäkurpitsarieskat

1 kesäkurpitsa raastettuna
1 tlk kermaviiliä
2 dl ruisjauhoja
1,5 dl täysjyvävehnäjauhoja
1/2 tl suolaa

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Raasta kesäkurpitsa ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita nopeasti ja nostele leivinpaperin päälle nokareita, jotka voi tasoittaa jauhoisin käsin. Paista noin 25 minuuttia.

Parhaita ne ovat lämpiminä voin kera. Tein rieskat kasvisgrillattavien seuraksi ja siinä ne sivussa hupenivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti