Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pikkumunakkaat parsan kera


Munista, kasviksista ja juustosta saa nopean iltapalan vaivattomasti. Tällä kertaa noista aineksista syntyi muhevia pikkumunakkaita, joita tarjosin parsan, prosciutton ja maalaisleivän kera.



Pikkumunakkaat

2 perunaa keitettynä
1 banaanisalottisipuli silputtuna
punainen suippopaprika kuutioina
1/2 kesäkurpitsa lohkoina
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Kuori ja keitä perunat. Kuullota pannulla öljyssä sipuli, paprika ja kesäkurpitsa. Mausta kasvikset.


8 munaa
2 dl maitoa
150 g Emmentalia raasteena
1/2 dl basilikaa silputtuna
5 viipaletta prosciuttokinkkua pieninä palasina

Vatkaa munat ja sekoita joukkoon maito, juustoraaste, basilika ja kinkku. Lisää lopuksi kasvikset. Rasvaa munakasvuoat ja täytä ne. Paista munakkaat 210-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti