Sivut

sunnuntai 17. tammikuuta 2021

Gluteenittomat vohvelit



Meillä tehdään vohveleita kerran pari viikossa, kun ne sopivat erinomaisesti sekä pääruuaksi että jälkkäriksi. Päälle voi kasata uunikasviksia, hummusta, hedelmäistä salaattia, ranskankermaa, savukalaa, jauhelihaa - ihan mitä kulloinkin haluaa. Ja jälkiruokana vohveleiden kanssa maistuu mansikka- ja omenahillo tai vaniljajäätelö ja banaani. Nämä gluteenittomat vohvelit ovat ihan parhaita 😋.


Gluteenittomat vohvelit

5 dl rasvatonta maitoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
100 g voita sulatettuna

Sekoita ainekset ja anna turvota kymmenen minuuttia. Sitten vaan paistelemaan. Tästä tulee 7-8 isoa vohvelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti