Kasvisruokalinjalla ollaan edelleen, mutta pahasti olemme jumittuneet samoihin hyväksi havaittuihin ruokiin. Välillä kaipaan kuitenkin vaihtelua, ja onhan se kuitenkin kiva kokeilla jotakin uuttakin. Tässä ohje kasviskääröön filotaikinassa, joka oli kuitenkin omaan makuuni liian tunkkainen kokonaisuus.
Kasviskäärö
450 g filotaikinalevyjä
rypsiöljyä
rypsiöljyä
Taita filotaikinalevyt kaksinkerroin ja voitele rypsiöljyllä. Kasaa levyt päällekkäin ja lisää täyte.
200 g porkkanaa raasteena
100 g lehtikaalia silputtuna
380 g kikherneitä
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl pekaanipähkinöitä
1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
100g fetajuustoa pieninä kuutioina
3 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl balsamicoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl muskottipähkinää
ripaus mustapippuria
100 g lehtikaalia silputtuna
380 g kikherneitä
2 valkosipulinkynttä
1/2 dl pekaanipähkinöitä
1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
100g fetajuustoa pieninä kuutioina
3 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl balsamicoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
1/2 tl suolaa
1/4 tl muskottipähkinää
ripaus mustapippuria
Sekoita täytteen ainekset kulhossa ja lisää filotaikinalevyn päälle. Taittele käärö ja valele pinta.
1-2 rkl rypsiöljyä
1 rkl tuoretta oreganoa
1 rkl sitruunamehua
Paista 200 asteessa 25 minuuttia.
Sen verran tuhtia tämä ruoka, että vaatii seurakseen raikkaan salaatin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti