maanantai 21. tammikuuta 2013
Jauhelihapihvit
Kotoisat jauhelihapihvit maistuvat hyvin jälkikasvulle, ja niistä saa arki-iltanakin nopean ja helpon aterian.
Jauhelihapihvit
400 g jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
1 dl vettä
3/4 dl ruokakermaa
1 sipuli silputtuna
1 rkl hunajalla maustettua Dijon-sinappia
3/4 tl suolaa
ripaus mustaippuria
Parman kinkkua
Sekoita korppujauhot, vesi ja kerma. Lisää joukkoon muut ainekset. Pyörittele taikinasta lihapyöryköitä ja painele ne ohuiksi pihveiksi pellille. Lisää pihvin keskelle Parman kinkusta pieni rulla ruusukkeeksi. Paista 225 asteessa noin vartti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti