keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Täytetyt salaatinlehdet


Vihreällä linjalla ollaan edelleen. Eli meillä syödään paljon kasviksia ja hedelmiä eri muodoissaan ja kokoonpanossa, vaikka ei sentään ihan pelkästään kasvislinjalla ollakaan. Toki kanaa ja kalaakin syömme, mutta punaista lihaa entistä harvemmin. Sitä tulee syötyä lähinnä raclettea tehdessä. Tällä kertaa täytin romainesalaatin lehtiä. Salaatin seuraksi kaapista löytyi ohra-riisisekoitusta, tofua ja kasviksia. Tämän helpommaksi kokkaaminen ei enää voi mennä 😀.

Täytetyt salaatinlehdet

Romainesalaattia
tofua
parsakaalia
kirsikkatomaattia
kevätsipulia
lehtipersiljaa
ohra-riisisekoitusta
suolaa
mustapippuria
öljyä

Keitä parsakaalia ja kuumenna muita aineksia pannulla öljyssä. Sekoita ainekset keskenään ja täytä huuhdellut salaatinlehdet. Tarjoile maalaisleivän kera. Ja voila, herkullinen iltapala on valmis. 💚






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti