lauantai 23. kesäkuuta 2018

Päivä pyöräillen ja upeita maisemia ihaillen


Hotellin mainio aamiainen oli viihtyisästi ulkoterassilla, ja suuntasimme sinne heti, kun se aukesi klo 7.30, sillä tarkoitus oli lähteä pyörillä päiväksi tutkailemaan lähiympäristöä. Koska päivät olivat todella kuumia, oli pyörä huomattavasti parempi vaihtoehto kuin yrittää kävellen päästä paikasta paikkaan. Autonkin varasimme valmiiksi jo heti sunnuntaille.


Lähdimme hyvissä ajoin siis matkaan. Pienet kylät, rannikko ja auringossa siintävä meri tekivät heti lähtemättömän vaikutuksen. Kun pääsi pois turistimelskeestä, avautui toinen toistaan upeampia maisemia ja ihastuin samointein tähän saareen. 💙














Aina välillä hyppäsin pois pyörän satulasta kuvaamaan, kun maisemat olivat niin hulppeita. Maasto oli paikoin mäkistä, mutta palkitsevaa. 😅💙 Välillä pulahdimme kallioilta uimaan. Virkistävän uintiretken jälkeen jaksoi taas polkea.


 Iltapäivällä olikin aika polkea pikkuhiljaa takaisin päin. Piipahdimme myöhäiselle lounaalle Alcudian vanhaan kaupunkiin, joka oli täynnä idyllisiä ravintoloita.





 Päivän päätteeksi oli kiva pulahtaa hotellin uima-altaaseen 💦😅.



Hotellissa oli monta eri allasta, mutta tämä Oasispool oli rauhoitettu pelkästään aikuisille, joten siellä sai uiskennella rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti