Kesäinen kvinoa-kasviskulho valmistuu nopeasti reilussa vartissa. Ja mikä parasta kvinoan seuraksi kelpaa lähes mikä kasvis vaan. Tällä kertaa kasvikset saivat seurakseen salaattijuustoa.
Kvinoa-kasviskulho
1 dl kvinoaa
2 dl veitettyä, kuumaa vettä
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl kasvisfondia
Muut ainekset
Rasia helmitomaatteja
1 pussi babypinaattia
1 pieni punasipuli
1/2 kurkku kuutioina
1 pkt salaattijuustoa
Keitä kvinoa pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Itse huuhtelen kvinoan ensin siivilässä keitetyllä, kuumalla vedellä ja sitten lorautan kattilan pohjalle rypsiöljyä ja kasvisfondia. Sitten kaadan huuhdellut kvinoat kattilaan ja tuplamäärän kuumaa, keitettyä vettä ja annan kiehua hiljakseen 15 minuuttia.
Kun kvinoa kiehuu, ehtii sillä välin pilkkoa muut ainekset. Sitten vaan sekoita kaikki ainekset ja herkuttele. Tuore ciabatta maistuu hyvältä tämän ruuan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti