Viileämmät ilmat palauttivat minut taas leivontamoodiin. Kuinka ihanaa onkaan pyöräyttää piirakkapohja ja täyttää vuoka kotimaisilla tuoreilla mustikoilla ja mansikoilla, kun niitä vielä on tarjolla. Tai pilkkoa juuri kypsyneitä omenia piirakkapohjan täytteeksi. Olen kokeilut myös luumu-nektariinipiirakkaa. Mikään näistä ei ole jäänyt syömättä 😋. Eli vielä ihanampaa on nautiskella tuoreeltaan näitä herkkuja jälkiruuaksi tai iltateellä. Nami!
Gluteeniton piirakkapohja
Lisää marjat tai omenapalat piirakkapohjan päälle. Sekoita kermaviili, muna ja sokerit. Levitä seos päällimmäiseksi täytteen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30-35 minuuttia.
Tarjoile vaniljajäätelön tai kookoskermavaahdon kera.
Allaolevassa kuvassa omenapiirakka - se on kyllä näistä eri versioista suosikkini!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti