Hedelmäinen wrapherkku syntyy mangosta ja kanasta.
Mango-kanawrap
400 g kanafilesuikaleita
1 rkl rypsiöljyä
1/2 punainen chili
1 valkosipulinkynsi
1 pieni punasipuli
1/2 tl jauhettua korianteria
1/2 tl suolaa
1 kypsä mango kuutioina
8 tortillaa
100g Philadelphia-tuorejuustoa
jääsalaattia
Laita pannulle öljyä ja ruskista kanasuikaleet. Lisää joukkoon kuutioitu chili, valkosipuli ja punasipuli sekä korianteri ja suola. Kuullota hetki. Lisää joukkoon mangokuutiot. Hauduta kannen alla hetki.
Pese salaatti ja lämmitä tortillat mikrossa. Levitä
tortilalle tuorejuustoa, salaattia ja mango-kanasekoitusta. Kääri rullalle ja
herkku on valmis pöytään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti