perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannus Prahassa - ensimmäinen päivä


Tällä kertaa vietimme Juhannusta Prahassa. Lensimme sinne heti perjantaiaamusta, joten meille jäi käytännössä kolme päivää aikaa tutustua tähän historialliseen kaupunkiin. Ensimmäisenä kuitenkin majoituimme Mooo-hotelliin. Huoneistomme olikin jo valmiina odottamassa, joten pääsimme heti katsastamaan lomahuoneistomme.


Tilaa oli mukavasti reilut 170 neliötä - avara olohuone ja keittiö, kolme makuuhuonetta ja jopa pieni kattoterassi. Huoneisto oli ylimmässä eli kuudennessa kerroksessa, ja terassilta oli kivat näkymät kaupunkiin. Huoneisto oli moderni, ja siellä oli kivoja yksityiskohtia, kuten hauskoja mietelauseita seinillä ja lempeitä lehmätauluja. Täällä voisi viihtyä pidempäänkin.






No, ei auttanut jäädä ihastelemaan huoneistoa, vaan lähdimme hetimmiten tutustumaan paikalliseen joukkoliikenteeseen. Ostimme 24 tunnin matkaliput ja hurautimme metron vihreällä linjalla päätepysäkille ja aloitimme Prahaan tutustumisen Fashion Arenalta :), joka on kiva outletalue. Söimme siellä Foodcourtissa sushilounaan ja sitten ostoksille. Niken liikkeestä löytyi jälleen kaikkea kivaa. Parin tunnin ostoreissun jälkeen palasimme keskustaan raitiovaunulla. Haimme ruokatarvikkeita ja veimme ostokset lomakotiin. Sitten lähdimme vanhaan kaupunkiin illalliselle. Löysimme viihtyisän italialaisen ravintolan. Hauskan päivän ja uusien kokemusten jälkeen palasimme väsyneinä, mutta tyytyväisinä "kotiin" nukkumaan :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti