sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kvinoa-linssi-vihannessalaatti


Kvinoa-linssi-vihannessalaatti on täydellinen ruoka iltaan treenien jälkeen. Siitä saa myös maittavan aterian seuraavaan päivään, kun sitä voi hyvin popsia kylmänäkin.


 Kvinoa-linssi-vihannessalaatti

2 dl kvinoaa
2 dl vihreitä linssejä
4 isoa lehtikaalin lehteä silputtuna
kurkku kuutioina
rasiallinen kirsikkatomaatteja
1 pieni punasipuli silputtuna
3 kanafilettä suikaleina
3 rkl sitruunamehua
2 rkl minttua silputtuna
2 rkl persiljaa silputtuna
suolaa
mustapippuria myllystä

Laita linssit tunniksi kylmään veteen likoamaan. Keitä ne sitten pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä myös kvinoa. Silppua muut aineet ja laita tarjoilukulhoon. Paista kanasuikaleet. Lisää lopuksi keitetty kvinoa ja linssit. Mausta kevyesti ja sitten herkuttelemaan. Tällä kertaa kuumensin täysjyvä- tortillakuoria salaatin seuraksi. Olen myös joskus jättänyt linssit pois, ja sekin kombinaatio toimii ihan hyvin.


Ihanan kevyt ja herkullinen salaatti!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti