torstai 2. elokuuta 2018

Kasvispiirakka


Kasviksista saa taiottua helposti vaikka mitä. Tällä kertaa tein kasvispiirakan. Maukas ja vaivaton ateria 😋.

Kasvispiirakka

Pohja
2 dl grahamjauhoja
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 dl kylmää vettä
1 dl rypsiöljyä

Sekoita ainekset ja taputtele piirakkavuokaan. Pistele haarukalla reikiä taikinaan ja laita puoleksi tunniksi jääkaappiin. Esipaista 200 asteessa 10 minuuttia ja lisää sitten kasvikset piirakan päälle.

Täyte
tofua
kesäkurpitsa
1-2 lehtikaalin lehteä
2 paprikaa
parsakaalia keitettynä

Huuhtele vihannekset ja pilko ne. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Sekoita vihannekset ja tofu ja lisää esipaistetulle piirakkapohjalle. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.


Lisää kasvisten päälle muna-ranskankermaseos, jossa on 3 munaa ja 3 rkl ranskankermaa sekä 1 rkl kylmää vettä. Pinnalle voi ripotella juustoraastetta esim. Emmentalia.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti