maanantai 20. heinäkuuta 2020

Banaani-mustikkaleipä



Banaanit uhkasivat tummua ja poiskaan niitä ei viitsinyt heittää, kun olivat vielä syötäviä ja sisältä ihan hyviä. Itse kun tykkään enemmän lähes raaoista banaaneista. Sitten vaan kokkailemaan gluteenitonta banaani-mustikkaleipää. 

Banaani-mustikkaleipä

4 kypsää banaania
2 munaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl kookosöljyä
150 g gluteenitonta kaurajauhoa
70 g gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1,2 dl maitoa
60 g ranskankermaa
1 dl mustikoita
öljyä 

Muussaa banaanit haarukalla. Sekoita joukkoon munat, hunaja ja kookosöljy. Lisää jauhot, maito ja ranskankerma. Sekoita kaikki ainekset ja lisää lopuksi mustikat taikinan joukkoon. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista uunin alatasolla 180 asteessa noin 45-50 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti