Tämän helpompaa omenapiirakkaohjetta tuskin löytyy 😀. Tein gluteenittoman version tällä kertaa.
Gluteeniton omenapiirakka
Pohja
1,25 dl luomutäyskookosokeria
2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
0,5 dl tummaa riisijauhoa
1 tl ruokasoodaa
1 prk ranskankermaa
0,25 dl rypsiöljyä
Täyte
5 kotimaista omenaa
kanelia
ruokosokeria
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sitten ranskankerma ja rypsiöljy. Sekoita ja kaada piirakkavuokaan, jossa pohjalla hitusen rypsiöljyä. Painele taikinaan omenalohkot ja ripottele pinnalle kanelia ja ruokosokeria.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia. Tarjoile vaniljajäätelön kera.
Tässä piirakka valmiina uuniin.
Valmista tuli kädenkäänteessä. Nami nami.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti