sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Panzanella


Yksi kesäpäivän parhaista herkuista on panzanella ciabattan ja shampanjan kera.

Panzanella

4 kanafilettä

Marinadi
oliiviöljyä
2 valkosipulia murskattuna
sweet chilikastiketta
suolaa
mustapippuria
hunajaa
soijaa
balsamicoa
sitruunamehua

pussi pennepastaa
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
oliiveja
1 iso punasipuli
basilikaa

4-5 leipäpalaa
valkosipulia murskattuna
öljyä

Marinoi kanafileet ja laita paistopussiin. Paista 200-asteisessa uunissa 40 minuuttia. Leikkaa sillä välin  yksi iso punasipuli siivuiksi ja laita isoon kulhoon. Lisää joukkoon oliivit, pari rasiallista puolitettuja kirsikkatomaatteja ja ruukullinen basilikan lehtiä silputtuna.

Leikkaa leipäpalat kuutioiksi ja paista öljyssä ja valkosipulimurskassa kullanruskeiksi.

Keitä pasta ohjeen mukaan.

Kanan kypsyttyä kuutioi fileet. Sekoita kaikki ainekset iloisesti sekaisin. Sitten vaan loraus oliiviöljyä ja balsamicoa päälle ja herkuttelemaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti