keskiviikko 8. heinäkuuta 2015
Nektariini-Parmankinkku -caprese ja tortillapanzanella
Kesällä pärjää mainiosti kevyillä salaateilla, eikä aina tarvita lämmintä ruokaa. Tällä kertaa tein nektariini - Parmankinkku -capresen ja sen seuraksi tortillapanzanellan. Nämä kaksi ovat maultaan hyvin erilaiset, joten niitä ei todellakaan kannata sekoitella lautasella, ellei välttämättä halua makujen ilotulitusta :). Erikseen nautittuina ne ovat hauskoja ja maukkaita herkkuja.
Nektariini - Parmankinkku -caprese
2-3 mozzarellapalloa viipaleina
3-4 nektariinia viipaleina
Parmankinkkua
basilikaa silputtuna
ripaus suolaa ja mustapippuria pinnalle
Asettele viipaleet kauniisti laakeaan astiaan.
Tortillapanzanella
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 kurkku paloina
1 punasipuli suikaleina
pehmeää vuohenjuustoa
1 prk mustia oliiveja
basilikaa silputtuna
paketti täysjyvätortilloja pannulla paahdettuna
Kasaa ainekset salaattivuokaan ja lämmitä tortillat pannulla ja paloittele ne salaatin joukkoon. Tarjoile kastikkeen kera.
Kastike
2 rkl sitruunamehua
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl vaaleaa balsamicoa
1 tl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
Sekoita ainekset keskenään ja herkkusalaatti on valmis pöytään.
Lasillinen kuohuviiniä kruunaa aterian kuin aterian :).
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti