torstai 9. heinäkuuta 2015

To do -listaa loppukesäksi


Tänään alkoi aamu ihanan rauhallisesti. Oli aikaa lueskella lehtiä ja nautiskella aamukahvia sekä suunnitella, mitä kaikkea kesän aikana olisi vielä kiva saada aikaiseksi tai muuten vain tehdä. Tässä siis aamun ajatuksia :).

Kesän To do -lista

1. Muun treenaamisen lisäksi vähintään kerran viikossa hot joogaan - eli ei muuta kuin samantein suunnitelmista toteutukseen eli varasin tälle illalle 90 minuutin hottis-tunnin. Eilisen käsitreenin jälkeen tekee hyvää venytellä lihaksia lämmössä.


2. Pihatyöt - istutukset ja piha tip top -kuntoon - kunhan vaan aurinkoisia kelejä riittäisi :). On muuten ollut hauska huomata, kuinka laventelit ovat talvehtineet ja levinneet ilman sen kummempaa huolenpitoa.


3. Asuntomessuilla vierailu - sieltä voisi poimia uusia ideoita omaan kotiin. TM:n messuluettelo on nyt vilkaistu ja parhaat käyntikohteet valittu.


4. Sisävarastotilan siivous ja kenkälaatikoiden järjestäminen - tätä varten löysin hauskoja liitutaulutarroja ja tietysti liituja eri pastelliväreissä. Näiden avulla laatikkovuoresta löytyy oikeat kengät helposti.


Nämäkin uudet mokkanahkaiset tennarit saavat oman paikkansa. Nämä olivat hyvä löytö Partioaitan outlet-myymälästä.




5. Mansikoiden poiminta, kunhan vaan sateet hieman hellittävät, että saadaan kunnon sato.


Mansikoita menee tässä taloudessa litrakaupalla, kun joka päivä tehdään smootheja.


6. Tallinna-päivä eli kierros vanhassa kaupungissa ja hyvää ruokaa kantaravintolassamme - nyt vaan aikatauluja katsomaan :).

7. Streetjazzin kesäkurssi elokuussa. Tuo kyllä hitusen hirvittää, mutta teinin houkuttelemana uskaltaudun mukaan :).

Tässäpä tätä listaa jo onkin - eli ei ole tiedossa vapaa-ajan ongelmia. Postaukset sitten kertovat, miten nämä toteutuvat :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti