keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Tsemiä treeneihin - ensimmäiset neljä viikkoa Kayla Itsinesin ohjelmasta kohta takana


Kesän alennusmyynneistä olen tehnyt upeita löytöjä ja päivittänyt treenivaatteita. Olen ostanut muun muassa kahdet Niken pitkät juoksutrikoot ja kahdet lyhyet, pari paitaa ja topin sekä tossut. Viikossa tulee treenattua kuusi kertaa, joten vaatteitakin kuluu. Näistä saa hyvän tsempin treeneihin :).

Tällä hetkellä teen kolme kertaa viikossa Kayla Itsinesin circuit-treenin ja kolme kertaa juoksen 35-45 minuuttia ja sunnuntaisin on lepopäivä. Näiden lisäksi yritän muistaa venyttelyt treenipäivinä. Hot joogakin olisi taas paikallaan, ettei jäisi kehonhuolto liian vähälle huomiolle.


Prahasta löysin outletista Niken Free 3.0 -tossut, jotka ovat ihanan kevyet ja sopivat myös trampoliinihyppelyyn mainiosti. Trampoliinilla teen yleensä alkuverryttelyn eli laitan tossut siis aina jalkaan, kun teen circuit-treenin - siihen ne sopivat loistavasti :). Varsinaiset lenkit juoksen edelleen Asicsin Nimbuksilla.


Nyt on takana melkein neljä viikkoa Kayla Itsinesin -treeniohjelmaa. Aloitin siis neljän viikon valmistavalla pre-week-treenijaksolla. Se on todellakin tullut tarpeen, että tottuu tähän tahtiin ja liikkeisiin. Olen pystynyt noudattamaan ohjelmaa toistaiseksi lähes kirjaimellisesti. Apuna tässä ovat olleet kotijoukot, sillä teemme kaikki saman treenin, joten turhan takia ei viitsi lipsua treenistä. Käsiliikkeet ovat toistaiseksi tehneet tiukkaa eli niissä on hitusen tekemistä. Tänäänkin on edessä Arms&Abs circuit punnerruksineen ja commandoineen :).

Circuit-treenien välissä on aina lenkkipäivä ja jotenkin aina odotan niitä, sillä juoksukin on alkanut kulkemaan ihan uudella tavalla, vaikka olisikin väsynyt edelisestä päivästä. Tähän asti olen siis ollut todella innoissani tästä jaksosta. Saa nähdä, mitkä ovat tunnelmat jatkossa :).

Ensi viikolla alkaa sitten se varsinainen 12 viikon treenijakso. Viikon alkuun käyn taas vaa'alla ja otan kuvat edestä ja sivusta, jotta näen selkeämmin edistysaskeleet tai jos niitä ylipäätään on :). Viimeksi kävin vaa'alla neljä viikkoa sitten, kun aloitin urakan ja tässä välissä en ole painoa mittaillut. Ja eihän painolla niin väliä ole, sillä en nytkään ole ylipainoinen. Toisaalta on kiva seurata, jos vaikka kiloja onkin kertynyt lisää, koska on tullut lihasmassaa lisää. No - aika näyttää. Täytyy vaan toivoa, että pysyy terveenä, ettei tule turhia taukoja hyvään treeniputkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti