lauantai 26. syyskuuta 2015

Circuitia, balettia, kävelyä, juoksua, venyttelyä ja uintia


Viikonloppuna on ihanasti aikaa urheiluun. Perjantai-iltana sain päätökseen viikon 10 Kayla Itsinesin circuit-ohjelmasta. Kaksi kovaa viikkoa vielä edessä. Tehokasta on! Circuitin ja pienen tankkaustauon jälkeen oli aika mennä taas balettitunnille, jossa hurahti puolitoista tuntia aivan huomaamatta. Ryhmä on edennyt hirveällä vauhdilla. Nyt jo opettelimme piruetin alkeita niin, että pää meni pyörälle. Illalla olinkin sitten ihan poikki kahden treenin jälkeen :).


Lauantaina olikin sitten vuorossa palauttava treenipäivä. Ensin kävelin 45 minuuttia reippaasti mäkisessä maastossa ja illalla vielä juoksin kuutisen kilometriä. Ilma oli ihanan leuto, ja juoksu kulki mainiosti. Askelmittari näytti koko päivän saldoksi 15 kilometrin matkaa. Ihan hyvä suoritus!

Sitten pitikin taas herkutella :).



Lenkin jälkeen tein pitkästä aikaa sämpylöitä.

Sämpylät

5 dl kädenlämpöistä vetta
50 g hiivaa
2 tl suolaa
0,5 dl rypsiöljyä
pussillinen viljaista sämpyläjauhoa esim. Myllärin luomujauhoja

Taikina nousi sillä välin, kun venyttelin, kävin saunassa ja uimassa. Sitten vaan sämpylät pellille kohoamaan ja viimein uuniin. Paistoin niitä 225 asteessa noin 10-12 minuuttia. Ne olivat lämpöisinä suussasulavia. Seuraksi tein graavilohella ja tuorejuustolla täytettyjä avokadoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti