tiistai 1. syyskuuta 2015

4 + 6 viikkoa Kayla Itsinesin circuit-treenejä jo takana



Nyt on alkanut seitsemäs viikko Kayla Itsinesin 12 viikon circuit-treeniohjelmasta, jota pohjustin ensin neljän viikon pre-training-jaksolla. Viikon kolme tein kaksi kertaa, koska Espanjan lomalta paluuviikko oli sen verran hektinen, että loppuviikosta jäi pari treeniä väliin. Olen noudattanut ohjelmaa aika kirjaimellisesti, ja sen vuoksi ei juuri muita lajeja juoksua lukuunottamatta ole mahtunut kesään.

On hienoa huomata, että ohjelman noudattaminen on tuonut konkreettisia tuloksia - eli kunto on noussut ja voimaa on tullut selkeästi lisää. Se motivoi kummasti jatkamaan, vaikka välillä tuntuukin pahalta. Erityisesti viime viikolla eli viikon 6 perjantain legs & cardio -circuit oli aika killer. Silloin tuntui ensimmäisen kerran siltä, etten todellakaan jaksa tehdä treeniä loppuun saakka. Sisulla siitäkin selvittiin :).

Olen tehnyt kaikki treenit lähes poikkeuksetta ulkona. Saa nähdä, millaiset syyskelit tulevat ja montako circuit-treeniä pystyy vielä tekemään ulkona terassilla. Toivon mukaan vielä monta :)!

Kayla Itsinesistä oli juttua myös uusimmassa saksankielisessä Shape-lehdessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti