sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Uunikasviksia - kasviskimara


Värillä on väliä. Tämä kasviskimara piristää jo ulkonäöllään näin pimeän syksyn keskellä ja maistuu mainiolta. Se on helppo ja nopea valmistaa. Tätä on nyt kokkailtu pari kertaa, eikä se petä maullaan meitä herkuttelijoita. 💛

Uunikasviksia kanafileiden kera

1 kesäkurpitsa viipaleina
1 sipuli suikaleina
rypsiöljyä paistamiseen ja vuoan pohjalle
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1 rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 parsakaali keitettynä
3-4 rkl tuoretta timjamia
suolaa
mustapippuria myllystä

tuoretta basilikaa
1 iso mozzarellapallo tai rasia pieniä palloja

ohuita kanafileitä
öljyä
suolaa
mustapippuria

vuohenjuustoa
viikunaglaze

ciabattaa

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Paista pannulla kesäkurpitsaviipaleet ja sipulisuikaleet. Kaada pieni loraus öljyä paistovuoan pohjalle ja lisää paistetut kesäkurpitsat ja sipulit. Keitä parsakaali ja lisää vuokaan. Lisää loput ainekset ja mausta. Paista 8 minuuttia uunin keskitasolla ja 2 minuuttia grillivastuksen alla, jos haluat väriä pintaan.


Lisää ennen tarjoilua kasvisten joukkoon basilikasilppu ja mozzarella.


Paista suolalla ja mustapippurilla maustetut kanafileet öljyssä. Lisää niiden päälle kevyesti paistetut vuohenjuustoviipaleet. Lisää vuohenjuuston päälle pieni loraus viikunaglazeta. Ja sitten lisukkeeksi uunituoretta ciabattaa. Herkullista 😛. Ja tällä kertaa ruokajuomana raikas vesi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti