lauantai 20. lokakuuta 2018

Letut kasvistäytteellä


Letut maistuvat aina, ja erityisen hyviltä kasvistäytteellä. Lisukkeeksi laitan usein mozzarellaa, joka lempparini.

Letut

3 munaa
4 dl rasvatonta maitoa
2,5 dl kaurajuomaa
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
1 tl suolaa
3 rkl rypsiöljy

1 dl vichyä

voita paistamiseen

Sekoita ainekset ja anna turvota hetkisen. Lisää vichy juuri ennen paistamista. Paista letut.



Kasvistäyte

2 paprikaa
1 kesäkurpitsa
parsakaalia
rypsiöljyä

Huuhtele kasvikset ja paloittele. Keitä parsaa noin viisi minuuttia. kaada pieni loraus rypsiöljyä uunivuokaan ja lisää kasvikset. Paista noin 200 asteessa 20 minuuttia.





Lettukestit tunnelmavalossa - vielä tarkenee lasitetulla terassillakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti