lauantai 13. lokakuuta 2018

Täytetyt paprikat


Punaista, oranssia ja keltaista - syksyn hehkuvat värit toistuvat tässä ruokaohjeessakin. Tämä värikäs ruoka on herkullista, ja värikkyys on myös osa kattausta, joten poimin ostosreissulla mukaan punaisen, oranssin ja keltaisen paprikan, jotka voi täyttää niillä herkuilla joista itse pitää. Tässä yksi vaihtoehto.

Täytetyt paprikat

3 paprikaa
suolaa
mustapippuria

ruohosipulia
mozzarella palasia
6 kirsikkatomaattia
6-8 savukalkkunaleikettä
6 munaa
vintage cheddar -raastetta
ruohospulia
mustapippuria

Huuhtele paprikat ja puolita ne. Poista siemenet. Ripottele paprikan puolikkaiden pohjalle suolaa ja mustapippuria. Paista niitä 15 minuuttia 200 asteessa. Kaada kertynyt neste pois.


Ripottele esipaistetuille paprikan puolikkaille ruohosipulia, ja riko muna jokaiseen puolikkaaseen. Lisää mozzarellapalasia sekä pilkottuja kirsikkatomaatteja ja kalkkunaleikettä. Ripottele päälle cheddarraastetta, ruohosipulia ja mustapippuria. Paista 15 minuuttia.



Lisukkeeksi tein raejuustoskonsseja, joiden ohje löytyy täältä sekä hedelmäistä salaattia, jossa oli salaatin lisäksi melonia, persimonia ja rypäleitä sekä retiisejä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti