Letut maistuvat aina, ja erityisen hyviltä kasvistäytteellä. Lisukkeeksi laitan usein mozzarellaa, joka lempparini.
Letut
3 munaa
4 dl rasvatonta maitoa
2,5 dl kaurajuomaa
2 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 dl ohrajauhoja
1 tl suolaa
3 rkl rypsiöljy
1 dl vichyä
voita paistamiseen
Sekoita ainekset ja anna turvota hetkisen. Lisää vichy juuri ennen paistamista. Paista letut.
Kasvistäyte
2 paprikaa
1 kesäkurpitsa
parsakaalia
rypsiöljyä
Huuhtele kasvikset ja paloittele. Keitä parsaa noin viisi minuuttia. kaada pieni loraus rypsiöljyä uunivuokaan ja lisää kasvikset. Paista noin 200 asteessa 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti