perjantai 12. lokakuuta 2018

Pikavisiitti Amsterdamissa


Viikolla piipahdin parin päivän reissulla Amsterdamissa, jossa oli vielä mukavan kesäinen ja leuto keli. Kovin paljon ei vapaa-aikaa ollut, mutta ehdin kuitenkin hitusen kierrellä lähistöllä ja nautiskella ihmisvilinästä ja istuskella ulkona terassilla, jossa tarkeni hyvin. En ole suuri Amsterdam-fani, mutta pakko myöntää, että voisin kyllä yhden viikonlopun täällä viettää ja pyöräillä sekä kierrellä paikkoja ja museoita rauhassa.


Tällä kertaa asustelin keskustan Radisson Blu -hotellissa. Sijainti on mainio, sillä hotellia on käytännössä ihan keskustassa. Hotellin huoneet ovat siistit ja aamiainen hyvä. Plussaa tulee myös kuntosalille, jossa ehdin piipahtaa parina aamuna. Kun menee heti aamukuuden jälkeen, saa treenailla kaikessa rauhassa 😅.



Tässä muutamia yksityiskohtia hotellista. Ihastuin wc-tilojen seinälaattoihin ja huoneen nojatuoliin.


Amsterdamin katukuva on todella värikäs, ja kaikki talot ovat erilaisia. Tämän kuvan linnoitus jäi arvoitukseksi, mutta hauskan näköinen se joka tapauksessa on.



Pyörille oli keksitty kauniit aitaukset.


Prosecco terassilla kruunasi pitkän päivän.


Yksi asia Amsterdamissa jaksaa joka kerta ihmetyttää eli se, miten kannabista ja hassista myydään vapaasti supermarketeissa. Luulen, että tämä on yksi syy siihen, miksi lentokentän turvatarkastus on aivan jumissa.


 Kanaalit ovat kauniita. Tässä aamutuimaan otettu kuva.


Amsterdamin lentokentällä ei juuri shoppailtavaa ole, mutta pikkupurtavaa sentään löytyi eli nautiskelin miniblinejä proseccon kera.


Joitakin tuliaisia kuitenkin ostin: suklaata, vegaaninameja ja juustokeksejä. Täytyy testailla, mitkä maistuvat, niin voin tuoda uuden satsin ensi viikolla, kun reissaillen Amsterdamiin uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti