maanantai 29. lokakuuta 2018

Riisinuudelipiirakka katkaravuilla


Saksalaisessa Shape-lehdessä oli mainio ruokaohje, jota piti tietysti kokeilla - riisinuudelipiirakka katkaravuilla. Ruoka maistui hyvältä ja nyt sitä on jo kokeiltu muutama kerta. Toisella kerralla unohdin munat joukosta, mutta se ei haitannut lainkaan, mitä nyt proteiinipitoisuus jäi alhaisemmaksi. Tämä on nopea ja helppo valmistaa - arki-illan pelastus.


Riisinuudelipiirakka

1 pkt (noin 150 g) riisinuudeleita
suolaa

150 g pinaattia
öljyä
1 porkkana raastettuna
3 kevätsipulia pilkottuna
2 rkl sitruunamehua
1/2 punttia korianteria
200 g katkarapuja sulatettuna
2 munaa
mustapippuria
1 rkl seesamiöljyä

Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan ja lisää hitusen suolaa. Riko nuudelit pieniksi pätkiksi - ei kuitenkaan aivan välttämätöntä. Se on helpommin sanottu kuin tehty - eivät muuten katkea ihan helposti.

Kuumenna pinaatti öljyssä pannulla. Lisää keitettyjen ja valutettujen nuudelien joukkoon kaikki ainekset ja sekoita. Kaada seos piirakkavuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.


Ja sitten vain herkuttelemaan. 😋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti