sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kalkkunafileitä tomaattikastikkeessa


Tänään kokkailin kalkkunafileitä tomaattikastikkeessa timjamiperunoiden ja salaatin kera. Maukasta oli :).


Kalkkunafileitä tomaattikastikkeessa

Tomaattikastike
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 punainen chili pieninä kuutioina
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl sokeria
2 rkl vaaleaa balsamicoa
1 rkl tomaattipyreetä
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
295 g luomutomaattimurskaa

Kalkkunafileet
4 kalkkunafileetä
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä

250 g mozzarellaa siivuina
mustapippuria
4 rkl tuoretta basilikasippua 

Kuumenna öljyssä sipulia, valkosipulia ja chiliä. Lisää sokeri ja kuumenna hetken. Lisää sitten loput kastikkeen ainekset ja anna kiehua hiljalleen 10 minuttia. Kaada kastike paistovuokaan.

Mausta kalkkunafileet ja puolita ne. Paista pannulla molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Nostele kalkkunapalat vuokaan tomaattikastikkeeseen ja paista uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää lopuksi mozzarellasiivut. Ripottele mustapippuria pinnalle ja sirottele basilikat lopuksi. Sitten tarjolle timjamiperunoiden kera.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti