sunnuntai 19. lokakuuta 2014
Kalkkunafileitä tomaattikastikkeessa
Tänään kokkailin kalkkunafileitä tomaattikastikkeessa timjamiperunoiden ja salaatin kera. Maukasta oli :).
Kalkkunafileitä tomaattikastikkeessa
Tomaattikastike
1 sipuli silputtuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 punainen chili pieninä kuutioina
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl sokeria
2 rkl vaaleaa balsamicoa
1 rkl tomaattipyreetä
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
295 g luomutomaattimurskaa
Kalkkunafileet
4 kalkkunafileetä
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä
250 g mozzarellaa siivuina
mustapippuria
4 rkl tuoretta basilikasippua
Kuumenna öljyssä sipulia, valkosipulia ja chiliä. Lisää sokeri ja kuumenna hetken. Lisää sitten loput kastikkeen ainekset ja anna kiehua hiljalleen 10 minuttia. Kaada kastike paistovuokaan.
Mausta kalkkunafileet ja puolita ne. Paista pannulla molemmin puolin kauniin kullanruskeiksi. Nostele kalkkunapalat vuokaan tomaattikastikkeeseen ja paista uunissa noin 15 minuuttia.
Lisää lopuksi mozzarellasiivut. Ripottele mustapippuria pinnalle ja sirottele basilikat lopuksi. Sitten tarjolle timjamiperunoiden kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti