lauantai 7. marraskuuta 2015

Ihania löytöjä Porvoosta


Rentouttavaa viikonloppua vaan :). Meillä lauantai alkoi minuuttiaikataululla, mutta hyvin organisoidusti se toimi :). Viikonlopun rauhaisan aamiaisen, ruokien suunnittelun, kakkujen leipomisen, siivouksen, ostosreissun, kuljetusten ja ruuan laiton jälkeen ehdimme kuin ehdimmekin iltapäiväksi kiertelemään vanhaa Porvoota.




Sää oli syksyinen, mutta ihanan leuto. Oli kiva kierrellä kapeilla kaduilla ja putiikeissa. Onneksi putiikit olivat auki neljään saakka, joten ehdimme tehdä jälleen ihania löytöjä kotiin viemiseksi.

Tässä ravintolassa emme ole vielä piipahtaneet. Ihanan tunnelmallinen paikka, jossa näytti olevan lähes kaikki pöydät varattuja. No, ensi kerralla sitten kokeillaan tätä.


Tässä putiikissa olin kuin karkkikaupassa. Ihania värejä ja toinen toistaan suloisempia kippoja joka puolella.




Skafferi-putiikista löytyi kauan jahdattu kahvimuki, shampanjateetä, servettejä ja suolatonta lakritsia.



Jokikatu 6:n sisustusliikkeestä löytyi mukaan tähtikuvioinen pöytäliina ja siihen sopivat servetit. Siellä oli jo joulukin esillä ja ihanan viihtyisä tunnelma. Osasivat hurmata minut taas täysin tavaroilla, valoilla ja sisustuksella :). Vuosi sitten löysin täältä ihania lasisia joulukoristeita.


White home -liikkeessä oli myös ihania Lexingtonin tuotteita ja ihastuttava joulutunnelma.




Joulukuussa pitää tehdä uusi keikka vanhaan Porvooseen. Ja silloin otamme ranskalaisen vieraamme mukaan, jos muu ohjelma ja aikataulu avan sallivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti