sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Isänpäiväbrunssi


Isänpäivää juhlistimme brunssilla. Jotta aamulla sai köllötellä pidempään, olin onnneksi aloittanut valmistelut jo edellisenä päivänä. Tekemistä tosin riitti vielä aamuksikin. Salaatin ja piirakat tein ensimmäisenä, ja sitten laitoin tarjolle muut. Onneksi oli apujoukkoja tarjolla, niin saimme kaiken valmiiksi juuri ennen vieraiden tuloa.






Brunssijuomaksi valitsin J.P. Chenetin Ice Editionin jääpalojen ja mintunlehtien kera.


Suolaisten makupalojen jälkeen vaihtui kattaus, ja sitten oli vuorossa kakkukestit kahvin kera.


Brunssissa on kivaa sen monipuolisuus ja rentous. Siinä on jokaiselle jotakin. Ja mikä parasta - kun aamulla laittaa paljon kaikenlaista ruokaa, jää loppupäivä vapaaksi chillailuun :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti