keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Piristystä superfoodilla ja hedelmillä


Nyt on kokeiltava kaikkea mahdollista pimeyden ja flunssakauden taltuttamiseksi. On-off-flunssaolo on vaan jatkunut, ja olisi kiva päästä taas treenailemaan kunnolla. Treenit olen tosin vetänyt kohtuu hyvin läpi viimeisen parin viikon aikana, mutta usein niiden jälkeen seuraavana päivänä on flunssainen olo, joten jotain pitää keksiä. Kuppi lämmintä teetä kun ei tunnu oikein tepsivän.


Yksi itselleni uusista kikkakolmosista on paakurinkääpäuute, jota ostin Ruohonjuresta. 50 millilitran pullo maksoi noin 30 euroa ja kuten arvata saattaa, mitään takeita sen toimivuudesta ei ole :). Toki paljon hyviä kokemuksia tuntuu monella siitä olevan. Toisaalta taas - eihän sen kokeilusta haittaakaan taida olla, joten kahdesti päivässä 15 tippaa uutetta mehun sekaan. Ja tietysti täytyy pitää hiukan taukoa liikunnasta, jos siltä tuntuu, vaikka ei oikein millään malttaisi. Katsotaan tepsiikö. Paakurinkääpäuutteesta löytyi paljon mielenkiintoista tietoa googlaamalla. Tuplauutettu paakuri on yksi parhaista antioksidanttien lähteistä, ja juuri sitähän tässä tarvitaan, että saadaan parannettua vastustuskykyä.



Uutteen lisäksi herkuttelen hedelmillä, joista ananas, omena, päärynä, klementiini ja banaani sekä rypäleet ovat suosikkejani. Hedelmät maistuvat joko sellaisinaan, mutta useimmten kuitenkin smootheissa. Tänään kokeilin vihersmoothieta, johon laitoin yhden omenan, päärynän, neljä kiiviä, mintun lehtiä, jäitä ja purkillisen turkkilaista jogurttia. Siitä tuli kauniin väristä detox-juomaa. Näillä eväillä seuraavaan päivään :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti