torstai 31. joulukuuta 2015

Hejsan Stockholm!


Lähdimme keskiviikkona koko perhe hieman extempore minilomalle Tukholmaan juhlistamaan vuoden loppua. Tytär oli valmistautunut matkaan lakkaamalla kynnet sävysävyyn passi- ja matka-asiakirjakotelon kanssa :). Aamulla ehdin tehdä abs & arms circuit -treenin ennen lentoa, joten loppupäivän sai rentoutua hyvillä mielin Tukholmassa, jossa olimme sopivasti puolilta päivin.


Majoituimme perinteisesti Radisson Blu Waterfront -hotelliin, josta saimme huoneet upeilla näkymillä 14. kerroksesta.





Ensimmäiseksi suuntasimme keskustaan sushilounaalle.


Sitten nautiskelimme välipäivien shoppailusta, kauniista jouluvaloista ja ihmisvilinästä. Biblioteksgatanilla asiakkaita hemmoteltiin, sillä siellä sai jopa astella punaisella matolla, mikä teki shoppailusta ylellistä :).



Sturegallerianissa poikkesimme iltapäiväkahville ja prinsessabakelsille, minkä jälkeen jatkoimme kaupunkikierrostamme. 





Näin joulun jälkeen ei kukaan tarvinnut mitään, mutta siitä huolimatta innostuimme NK:lla laukkuostoksille :). Matkaan lähtivät Marc by Marc Jacobsin läppärilaukku, Tori Burchin tote bag sekä DKNYn cross body. Laitan näistä ihan oman postauksen pikapuolin :).


Sitten suuntasimme ostosten kanssa takaisin hotellille, jossa ehdimme huilailemaan tunnin verran ennen seuraavaa ohjelmaa. Iltaseitsemältä lähdimme tapaamaan ystäväperhettä rentoon italialaiseen Ciao Ciao Grande -ravintolaan Östermalmille. Viihdyimme siellä koko illan mainiosti kuulumisia vaihdellen ja hyvästä juomasta ja ruuasta nautiskellen. Oli aivan upea päivä ja ihana ilta ystävien seurassa! Illalla oli myös ihana nauttia kaupungista iltavalaistuksessa.






Ilta vierähti sen verran pitkäksi, että aamu kuntosalilla jäi väliin tällä kertaa. Hyvin sinne olisi mahtunut, sillä ei kuntoilu näköjään kiinnostanut muitakaan hotellivieraita. Ensi kerralla sitten :).


Hotellin aamiainen oli myös eräänlainen elämys - hyvän ruuan lisäksi palvelu toimi upeasti. Kun olin nauttinut ensimmäisen cappucinon, osasi tarjoilija lukea ajatukseni ja oli heti tuomassa toisen :). Kuvassa olen jo aamiaisen jälkeisissä tunnelmissa - lasissa tuorepuristettua appelsiinimehua ja cappucino minimuffinssien kanssa.


Rentouttavan aamiaisen jälkeen lähdimme vielä kaupunkikierrokselle ennen paluulentoa ja juhlistamaan vuoden vaihtumista koti-Suomeen.



Oli jälleen kerran upea miniloma! Ja nyt uutta vuotta juhlistamaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti