sunnuntai 19. marraskuuta 2017
Uuniavokadot munalla tomaattisalsan kera
Avokado on ehdottomasti yksi suosikkihedelmistäni, ja tällä kertaa kokeilin niitä uunissa valmistettuina.
Uuniavokadot
4 isoa avokadoa
8 munaa
ripaus yrttisuolaa
ripaus mustapippuria
Halkaise avokadot ja poista kivi, mutta jätä kuori. Kaiverra puolikasta sen verran, että siihen jää sopiva kolo kananmunalle. Laita avokadosta kaiverrettu hedelmäliha kulhoon odottamaan salsan valmistusta. Asettele avokadon puolikkaat uunivuokaan. Riko jokaiseen muna ja mausta. Paista 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Salsa
Avokadoa
3 tomaattia pieninä palasina
1-2 rkl sitruunamehua
1 punainen chili
pieni punasipuli silputtuna
1 valkosipulin kynsi murskattuna
1/2 ruukku korianteria silputtuna
ripaus mustapippuria
Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile uuniavokadojen kera. Lisukkeeksi tein salaatin ja sämpylöitä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Apua, nuo muna-avokadot näyttävät niin hyviltä! Menevät heti tälläviikolla kokeiluun!
VastaaPoistaJuu, kannattaa kokeilla. Teen niitä itsekin varmasti pian uudestaan. :)
VastaaPoista