tiistai 31. joulukuuta 2019

Upea vuosi 2019 - kiitos siitä!


Selailin puhelimella vuoden aikana otettuja kuvia. Oli ihana kerrata mielessä kaikkia niitä ihania hetkiä ja retkiä, joita sain kokea ja tehdä kuluneen vuoden aikana. Miten paljon kaikkea kivaa yhteen vuoteen saikaan taas pakattua 💛.

On tärkeää muistaa, mitä kaikkea Sinulla onkaan
 ja olla kiitollinen niistä! 

Tänä vuonna blogipostaukseni jäivät hiukan vähemmälle, kun tohinaa ja menoja tuntui olevan ihan riittämiin. Nyt joulutauolla taas huomasin, kuinka kivaa tämä on. Tätäkin selaamalla tulee itselle kiitollinen 🙏 olo siitä, kuinka paljon kivoja asioita olen saanut tehdä ja kokea. Muistoja matkan varrelta on huikean paljon, vaikka aivan kaikkea en tänne ole taltioinut. Täytynee olla hitusen verran aktiivisempi ensi vuosikymmenellä 😏.

Odotan siis innolla uutta vuotta 2020 ja sitä, mitä kaikkea se tuo tullessaan. Huh, kuinka kliseiseltä tuo kuullostaakaan, mutta siitäkin huolimatta. Olivatpa ne sitten ylä- tai alamäkiä, niin yritän muistaa suhtautua niihin positiivisesti. Kaikesta oppii jotakin. Tosin usein sen huomaa sitten vasta jälkikäteen 😀, mitä mistäkin tapahtuneesta tarttui mukaan.

Lupaan myös itselleni, että yritän ensi vuonna olla enemmän läsnä, nauttia entistä enemmän tästä hetkestä ja olla huolehtimatta liikaa. Täytyy yrittää muistaa, että niihin asioihin, joihin ei itse pysty vaikuttamaan, on turha kuluttaa liikaa omaa energiaa. Turha huolehtiminen ja negatiiviset ajatukset pitää vaan osata puhaltaa pois omasta ajatusmaailmasta 💨. Ei siis saa antaa omalle mielelle liikaa valtaa ajatuksissa - vaan pitää hallita omia ajatuksiaan - sillä tavoin voi nauttia enemmän tästä hetkestä 💜. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta aina kannattaa yrittää 😅.


Nyt sitten vuoden viimeiselle lenkille ja luontoon nauttimaan juoksusta ja sitten valmistautumaan iltaan, sillä illalla lähdemme teatteriin ja juhlistamaan siirtymistä uudelle vuosikymmenelle.


Ihanaa Uutta Vuotta 2020 💋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti