maanantai 13. huhtikuuta 2020

Gluteeniton banaani-suklaahippukakku


Tänään innostuin leipomaan. Ensin pyöräytin pari pellillistä pikkupullia ja sitten tein gluteenittoman banaani-suklaahippukakun.

Gluteeniton banaani-suklaahippukakku

2 dl sokeria
0,5 dl mantelijauhoa
0,5 dl maissijauhoa
1 dl tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1,5 dl tummaa täysjyväriisijauhoa
2 tl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
1 tl kanelia
150 g juoksevaa margariinia
2 banaania muussattuna
2 munaa
1 prk kermaviiliä
noin 10 kpl Brunbergin 100 % kaakaomassa nappeja pieninä palasina

rasvaa
gluteenitonta korppujauhoa

Rasvaa ja jauhoita kakkuvuoka gluteenittomalla korppujauholla. Muussaa banaani ja lisää joukkoon margariini, munat ja kermaviili. Sekoita lusikalla. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne sitten muiden ainesten joukkoon. Kaada seos kakkuvuokaan ja paista 180-asteisessa uunissa tunti.



Kahvi sopii luonnollisesti kakun seuraksi - samoin kuin uusin Town & Country -lehti. On ihana herkutella ja uppoutua brittimaailmaan ja unohtaa hetkeksi muu maailma 😉.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti