lauantai 11. huhtikuuta 2020

Pääsiäispuuhastelua


Pitkästä aikaa olemme kotona pääsiäisenä. Yleensä olemme olleet aina reissun päällä - lähinnä Keski-Euroopassa, mutta kivahan se on kotonakin puuhastella. Eikä edes tunnu siltä, että olisi pakko 😀. Nyt voi siis rauhassa tehdä sitä, mitä huvittaa. Aurinkoisina päivinä olen puuhastellut pihalla ja siistinyt kivetyksiä ja istutuksia. Kävin hakemassa muutaman puksipuunkin valmiiksi, mutta vielä hetken odotellen niiden istuttamista, kun on luvassa tänne eteläänkin räntäsateita. Terassit on puhdistettu ja tramppa pystytetty - nyt ne odottavat siis enää sään lämpenemistä. Ja sitten voisi hankkia taas ruukkuihin laventeleita ja muita kestäviä kesäkasveja piristämään kalliopihaa.

Kun ulkona ei jaksa enää hyöriä, on sisällä muun muassa siivottu, kokkailtu ja lueskeltu. Piristystä ja väriä päivään saatiin myös maalailemalla munia.



Toinen tytöistä meinaan innostui tyhjentämään kananmunia ja maalailemaan niitä. Ja minä yritin hyödyntää munien sisältöä parhaani mukaan ja keksiä uusia pääsiäisherkkureseptejä.




Iloista Pääsiäistä 💛!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti