sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Marinoitua tofua kasvisten kera


Sunnuntai oli ihanan aurinkoinen, ja ilmassa oli selkeästi kevään tuntua - pitkästä aikaa. Onneksi olin viime viikonloppuna siivonnut ruokaterassin talven jäljiltä, joten ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tarkenimme syödä lasitetulla terassilla. Tuli heti ihan kesä- ja mökkifiilis.


Lounaaksi oli tarjolla soijalla, seesamiöljyllä ja -seesaminsiemenillä maustettuja tofupaloja, jotka paistoin wokkipannussa sekä uunikasviksia eli kesäkurpitsaa, suippopaprikaa, lehtikaalia, kirsikkatomaatteja, pehmeää vuohenjuustoa, pinjansiemeniä sekä mausteina suolaa, mustapippuria ja chili explosion- jauhetta ripaus.  Kasvikset olivat uunissa vartin verran. Pihatöissä venähti sen verran kauan, että piti loihtia pikalounas.






 Jälkkäriksi maistui kahvi ja pikkupulla 😋.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti