torstai 16. huhtikuuta 2020

Gluteeniton feta-lehtikaali-tomaattipannari


Ihanaa, kun tytär innostui kokkailemaan illalla. Hän teki meille feta-lehtikaali-tomaattipannarin. Itse kävin reippailemassa ulkona puolisen tuntia ja sitten tein vielä jalkacircuittreenin sillä välin. Oli kiva päästä suoraan valmiiksi katettuun ruokapöytään suihkun jälkeen.

Gluteeniton feta-lehtikaali-tomaattipannari

2 dl gluteenitonta tummaa jauhoseosta
1 dl maissijauhoa
5 dl rasvatonta maitoa
3/4 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
3 lehtikaalin lehteä
kourallinen silputtua lehtipersiljaa
3 munaa

10 kirsikkatomaattia
150 g fetaa murusina

15 g sulatettua voita

Mittaa kaikki ainekset ja sekoita kulhossa. Lisää munat viimeiseksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Laita voi leivinpaperilla vuoratulle pellille uuniin noin 10 minuutiksi. Älä anna voin palaa. Ota pelti uunista, kun voi on sulanut ja levitä se pellille. Kaada taikina pellille ja sirottele feta ja tomaattipalaset taikinan päälle. Paista puoli tuntia. Tarjoile raikkaan salaatin kera.




 Hyvää ja herkullista! Ja oli kuulema helppo tehdäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti