lauantai 29. joulukuuta 2012

Lämmin kanasalaatti


Joulun jälkeen maistuvat kummasti erilaiset salaattiviritelmät : ). Nyt oli vuorossa lämmin kanasalaatti.

Kanasalaatti 
400 g ohuita kanafileitä

Marinadi:
oliiviöljyä
sweet chili -kastiketta
suolaa
mustapippuria myllystä
2 valkosipulin kynttä murskattuna
0,5 dl soijaa

1 kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 pieni punasipuli
2 valkosipulin kynttä murskattuna
suolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä loraus

Kastike:
3 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria

basilikasilppua
rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina

salaattia - esimerkiksi kartano- ja friseesalaattia
basilikan lehtiä koristeeksi


Laita kanafileet paistopussiin, ja lisää joukkoon marinadiainekset. Paista 200-asteisessa uunnissa 40 minuuttia. Leikkaa kanafileet sopivan kokoisiksi palasiksi.

Laita uunivuokaan pohjalle loraus oliiviöljyä ja lisää joukkoon pilkottu munakoiso, kesäkurpitsa, punasipuli, valkosipulimurska sekä suola ja pippuri. Laita 200-asteiseen uuniin 20 minuutiksi.


Lisää uunikasvisten joukkoon paistetut kanapalat, tomaattipuolikkaat, basilikasilppu sekä kastike. Sekoita ainekset. Kaada seos laakeaan tarjoiluvuokaan salaattipedin päälle ja koristele basilikan lehdillä.


Herkullinen ja värikas ateria : )!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti