lauantai 29. joulukuuta 2012
Lämmin kanasalaatti
Joulun jälkeen maistuvat kummasti erilaiset salaattiviritelmät : ). Nyt oli vuorossa lämmin kanasalaatti.
Kanasalaatti
400 g ohuita kanafileitä
Marinadi:
oliiviöljyä
sweet chili -kastiketta
suolaa
mustapippuria myllystä
2 valkosipulin kynttä murskattuna
0,5 dl soijaa
1 kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
1 pieni punasipuli
2 valkosipulin kynttä murskattuna
suolaa
mustapippuria myllystä
oliiviöljyä loraus
Kastike:
3 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
basilikasilppua
rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
salaattia - esimerkiksi kartano- ja friseesalaattia
basilikan lehtiä koristeeksi
Laita kanafileet paistopussiin, ja lisää joukkoon marinadiainekset. Paista 200-asteisessa uunnissa 40 minuuttia. Leikkaa kanafileet sopivan kokoisiksi palasiksi.
Laita uunivuokaan pohjalle loraus oliiviöljyä ja lisää joukkoon pilkottu munakoiso, kesäkurpitsa, punasipuli, valkosipulimurska sekä suola ja pippuri. Laita 200-asteiseen uuniin 20 minuutiksi.
Lisää uunikasvisten joukkoon paistetut kanapalat, tomaattipuolikkaat, basilikasilppu sekä kastike. Sekoita ainekset. Kaada seos laakeaan tarjoiluvuokaan salaattipedin päälle ja koristele basilikan lehdillä.
Herkullinen ja värikas ateria : )!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti