sunnuntai 16. joulukuuta 2012
Perunarieskarullat
Perunarieskarullat ovat maistuva iltapala ja täytteeksi voi laittaa sitä, mitä mieli tekee ja mitä kaapista löytyy : ).
Rieskat
2,5 dl perunasosestta
1/2 tl suolaa
1 dl hiivaleipäjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja
Valmista perunasose ja lisää siihen jauhot ja suola. Taputtele taikina pellin kokoisiksi rieskoiksi ja pistele haarukalla reikiä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Täyte
200 g kalkkunaleikettä kuutioituina
1 keltainen paprika
1 punasipuli
1 dl persiljasilppua
200 g Philadelphia-valkosipulituorejuustoa
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä rieskoille. Rullaa rieskat ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Sitten vaan herkkuja popsimaan!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti