sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Perunarieskarullat


Perunarieskarullat ovat maistuva iltapala ja täytteeksi voi laittaa sitä, mitä mieli tekee ja mitä kaapista löytyy : ).

Rieskat
2,5 dl perunasosestta
1/2 tl suolaa
1 dl hiivaleipäjauhoja
1,5 dl vehnäjauhoja

Valmista perunasose ja lisää siihen jauhot ja suola. Taputtele taikina pellin kokoisiksi rieskoiksi ja pistele haarukalla reikiä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.


Täyte
200 g kalkkunaleikettä kuutioituina
1 keltainen paprika
1 punasipuli
1 dl persiljasilppua
200 g Philadelphia-valkosipulituorejuustoa

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä rieskoille. Rullaa rieskat ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Sitten vaan herkkuja popsimaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti