lauantai 15. joulukuuta 2012
Lämmin tofu- ja kasvisnuudelisalaatti
Kasvisnuudelisalaatti on ihanan kevyt ja maukas ruoka.
Tofu- ja kasvisnuudelisalaatti
225 g tofua
150 g parsakaalin kukintoja
1 punasipuli
4-5 kevätsipulia
1 valkosipulinkynsi murskattuna
2 porkkanaa
1 keltainen paprika suikaleina
1 kesäkurpitsa paloina
4-5 rkl sweet chili -kastiketta
4 rkl soijakastiketta
1 rkl riisiviinietuikkaa
1 tl sokeria
basilikaa
350 g täysjyvänuudeleita
Paista tofupalaset öljyssä, kunnes ne ovat ruskistuneet kevyesti. Ota pois pannulta, ja valuta ne talouspaperin päällä.
Keitä parsakaalia muutama minuutti. Lisää pannulle sipulit ja porkkanaviipaleet. Paista pari minuuttia. Lisää sitten paprika ja parsakaali sekä loput ainekset.
Liota täysjyvänuudeleita ohjeen mukaisesti kiehuvassa vedessä. Kasaa kasvikset ja tofu nuudelien päälle. Koristele basilikalla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti