lauantai 21. syyskuuta 2013
Pekoni-tomaattipasta
Harrastusten välillä pitää ehtiä tankata nopeasti, joten ruoka pitää olla vaivatonta, joten tänään mentiin pastalinjalla.
Pekoni-tomaattipasta
Täysjyvätuorepastaa
150 g pekonia paistettuna rapeaksi
rasia kirsikkatomaatteja
100 g maustamatonta Philadelphia-tuorejuustoa
2 valkosipulinkynttä murskattuna
ripaus mustapippuria ja suolaa
oliiviöljyä
basilikan lehtiä
Paista pekoni ja murenna palasiksi. paista sitten tomaatin puolikkaat valkosipuliöljyssä. Lisää juusto ja pekoni. Keitä tuorepasta ja lisää kastike joukkoon. Ripottele basilikan suikaleet lopuksi pastan joukkoon. Helppoa ja nopeaa!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti