lauantai 14. syyskuuta 2013
Polentapallot mozzarellatäytteellä
Mozzarellalla täytetyt polentapallot kirsikkatomaattien kera oli tämän kerran kokeilu. Ihan syötävää, mutta ei noussut TOP 3:een : ).
Polentapallot mozzarellatäytteellä
200 g polentaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
100 g pinaattia
30 g parmesanraastetta
ripaus muskottipähkinää
mozzarellapalloja
Keitä polenta ohjeen mukaan. Lisää joukkoon parmesan ja pinaatti sekä muskottipähkinä, suola ja pippuri. Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta pieniä palloja, joiden sisään tulee pala mozzarellaa. Laita polentapallot uunipellille ja paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tee sillä välin kastike.
Kastike
500 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä murskattuna
3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä
Puolita tomaatit ja paista niitä pannulla öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää parin minuutin paistamisen jälkeen valkosipuli, suola ja pippuri. Koristele lehtipersiljalla lopuksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti