lauantai 14. syyskuuta 2013

Polentapallot mozzarellatäytteellä


Mozzarellalla täytetyt polentapallot kirsikkatomaattien kera oli tämän kerran kokeilu. Ihan syötävää, mutta ei noussut TOP 3:een : ).

Polentapallot mozzarellatäytteellä

200 g polentaa
ripaus suolaa ja mustapippuria
100 g pinaattia
30 g parmesanraastetta
ripaus muskottipähkinää
mozzarellapalloja

Keitä polenta ohjeen mukaan. Lisää joukkoon parmesan ja pinaatti sekä muskottipähkinä, suola ja pippuri. Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta pieniä palloja, joiden sisään tulee pala mozzarellaa. Laita polentapallot uunipellille ja paista 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Tee sillä välin kastike.


Kastike

500 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä murskattuna
3 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
ripaus suolaa ja pippuria
oliiviöljyä

Puolita tomaatit ja paista niitä pannulla öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää parin minuutin paistamisen jälkeen valkosipuli, suola ja pippuri. Koristele lehtipersiljalla lopuksi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti