perjantai 20. syyskuuta 2013

Raejuustoletut ja kalkkuna-kurkkusalsa


Reajuustoletut ja kalkkuna-kurkkusalsa on koko perheen herkkua.

Raejuustoletut, noin 30 pientä lettua

2 prk raejuustoa
4 dl maitoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja

Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja munat. Lisää joukkoon suola ja jauhot. Sekoita ja anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Paista sitten lettupannulla kullanruskeiksi ja tarjoa salsan kera.


Kalkkuna-kurkkusalsa

100 g kalkkunaleikettä kuutioituina
1/2 kurkku kuutioituina
2 kevätsipulinvartta
1/2 punaista chiliä
2 rkl sitruunamehua
1,5 rkl oliiviöljyä
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä


Kun lettutaikina turpoaa, pilko ainekset ja sekoita ne pienessä kulhossa. Anna tekeytyä jääkaapissa lettujen paistamisen ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti