Meillä tehdään vohveleita kerran pari viikossa, kun ne sopivat erinomaisesti sekä pääruuaksi että jälkkäriksi. Päälle voi kasata uunikasviksia, hummusta, hedelmäistä salaattia, ranskankermaa, savukalaa, jauhelihaa - ihan mitä kulloinkin haluaa. Ja jälkiruokana vohveleiden kanssa maistuu mansikka- ja omenahillo tai vaniljajäätelö ja banaani. Nämä gluteenittomat vohvelit ovat ihan parhaita 😋.
5 dl rasvatonta maitoa
2 munaa
1 tl suolaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 dl gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta
2 dl gluteenitonta kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
100 g voita sulatettuna
Sekoita ainekset ja anna turvota kymmenen minuuttia. Sitten vaan paistelemaan. Tästä tulee 7-8 isoa vohvelia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti