torstai 14. tammikuuta 2021

Nuudelipiirakka



Nuudelipiirakka on yksi arkiruokalempparini. Nuudelien joukkoon voi laittaa lähes mitä vaan ja sitä voi maustaa mielensä mukaan. Tässä yksi maukas versio.

Nuudelipiirakka

1 pkt riisinuudelia
2 lehtikaalin lehteä silputtuna
1 rasia helmi- tai kirsikkatomaatteja puolitettuna
1 porkkana raastettuna
3 kevätsipulinvartta pilkottuna
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
tuoretta korianteria silputtuna
200 g katkarapuja
suolaa
mustapippuria
1 rkl seesamiöljyä
2 rkl sitruunamehua
öljyä vuoan pohjalle

Keitä riisinuudelit ohjeen mukaan. Pilko ne sitten esim. saksilla. Pilko muut ainekset ja sekoita keitettyjen nuudelien joukkoon. Lorauta hiukan öljyä piirakkavuoan (noin 24 cm halkaisijaltaan) pohjalle ja kaada nuudeliseos vuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti