lauantai 15. kesäkuuta 2013

Couscous ja lohimedaljongit



Lauantai oli jälleen kalapäivä. Tällä kertaa oli lohta ja sen seuralaisena couscousia.

Couscous

2 dl kiehuvaa vettä
2 dl täysjyväcouscousia
1 tl suolaa
1/2 tl sitruunapippuria
2,5 dl esim. Valion Kolme juustoa -ruokakermaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
8-10 kuivattua aprikoosia pieninä paloina
1 dl tuoretta korianteria
2 rkl sitruunamehua


Laita couscous kiehuvaan veteen ja lisää mausteet. Ota pois levyltä ja anna hautua kannen alla 6 minuuttia. Lisää sitten joukkoon kerma, tomaatit, sitruunamehu ja aprikoosi. Kiehauta ja lisää lopuksi korianteri. Koristeeksi vielä lehtipersiljaa ja sitten tarjolle lohen kera. Couscous sopii hyvin myös täytettyjen lihapullien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti